Korral on rumat tissit

5.03.2014 - 15:32 / kulkutauti.


Kategoria: Aiheeton.11 vastausta - “Korral on rumat tissit”

 1. Kia Kirjoittaa:

  Mä oon jumittunut Vampire Diariesin pariin varmaan koko loppuelämäkseni, kolmatta kertaa nyt kuluttamassa koko jaksomäärää läpi kun uutta materiaalia ei tuu tarpeeksi kovalla tahdilla. :D Eikä mikään muu sarja just tunnu miltään huoh…

  Ja piti kommentoimani tuohon Blogger-aiheeseen, että muuta ihmeessä! Nytkin jollain ihmeen kaupalla sain tapeltua kommenttini läpi tähän merkintään. :D

 2. kulkutauti Kirjoittaa:

  On just tosi vaikee asennoituu mihinkää sarjaa aina ku on kattonu jotai tosi hyvää! Esim Skinsin kanssa oli tää sama, et oli sen jälkee vaikee kattoo mitää muuta sarjaa ku tuntu et kaikki hyvä puuttuu :D

  Joo huomasin just et säki oot muuttanu sinne. Luultavasti tänään tai huomenna siirryn, koska joo…Tää ei vaan toimi..

 3. Wispie Kirjoittaa:

  The legend of Korra Season 2 se vasta tuskaista onkin. Inhosin koko päähenkilökaartia, mutta juoni, animaatio ja se maailma oli kuitenkin niin mukaansatempaava et oli pakko kärsiä loppuun asti :(

 4. kulkutauti Kirjoittaa:

  Kuulostaa pahalta… Mä en voi yhtään sietää niitä kahta jätkää jotka hengaa Korran kans (mul on maailman surkein nimimuisti. Toinen on Mako?) ja oikeestaa ainoot hahmot joista oon tähän asti tykänny on se tuulentaitajaperhe…Ja mun katteluinto lopahtaa viimestää siin vaihees ku ne riehuu siin ihme taitajaurheilu-paskas..Mutjoo mä yritän antaa mahollisuuden edes tolle juonelle, ku en oo innostunu tosta maailmasta ja vihaan lähes jokasta hahmoa… :D Ehkä tää paranee…ees vähän.

 5. Shinea Kirjoittaa:

  Mä oon kattonu molemmat kaudet Korraa ja mä olin aika pettyny siihen. Kyllä se katottua tuli ja oli kyllä viihdyttävä, mutta ne hahmot… Örgh.
  Tuntuu että ne on vaan nyreitä ja kovia.

  Hienoja elementtejä siinäkin on ja tokassa kaudessa on vähän fan-serviceäkin tarjolla.
  Loppuratkasuista osa aiheutti pientä raivarintynkää… -.-’

 6. kulkutauti Kirjoittaa:

  Joo kyllä toi eka kausi tuli ihan katottua ja pitää myöntää et ihan hitusen saatoin jopa lämmetä sille juonelle, mut ne hahmot! ATLAn jälkee ne jäi jotenki tosi köyhiks ja tylsiks, ku jotenki aikasemmin oli panostettu hahmojen luonteisii ja niiden kehittymiseen..Korras kaikki oli vaa jotenki tosi yksulotteisii…

  Pieni raivarintynkä tarkottaa mun kohalla siis tavaroiden paiskomista… :D Kyllä mä sen varmaan ens viikolla katon, silläki uhalla, että paikat hajoo…

  Onhan toi visuaalisesti tosi vaikuttava yms mut noh..

 7. pihla Kirjoittaa:

  avatar kuuluu mun jokaseen kesäloman alotukseen :’D kerran vuodessa se pitää läpi kattoa.

  mistä te ootte kattoneet korraa? jos itsekin uskaltautuisin..

  + syötävän sulonen aang edellisessä merkinnässä :3

 8. kulkutauti Kirjoittaa:

  Oih, ihan mahtava kesäloman alotus! ♥ Vois iteki ottaa tavaks B)

  Hihii kiitos!

  Minäpäs laitan sinulle tähän linkin!: Tässä ompi (:

 9. pihla Kirjoittaa:

  no mutta suurkiitos ! :)

 10. Wolf Kirjoittaa:

  Tbh Korran tissit on musta about paras osa ko. hahmoa.

  Halusin tykätä Korrasta ihan sikana, ja se animaatio näyttää sairaan siistiltä ja kyllä mä välillä tunnen jotain tunteita ku katon sitä, mut totuus on, et tähän mennes se on ollu draamallisesti hirveästi köyhempi ku AtLA. Toki osa siit on ihan tuotannollisista syistä, koska alun perin ei ollu tietoa siitä, kuinka monta kautta sitä tulee, eli oli pakko tunkee kokonaisia tarinakaaria yhteen tuotantokauteen, mut olis siinäki mahdollista onnistua paremmin, joten vitutus on suuri. Miten ne nyt yhtäkkiä unohti miten käsikirjotetaan? Varsinki ykköskaudella jäi ihan sikana plotholeja joka paikkaan eikä mikään edenny mitenkään loogisesti, ja kaikki koko kauden pedattu poliittinen kritiikki jäi kokonaan käsittelemättä. Toka kausi oli vähän parempi, mut loppuratkasu oli niin totaalisen perseestä, etten tiedä miten pystyisin vakuuttamaan itteni siitä, et seuraava kausi kannattaa ylipäänsä katsoa.

  Olisin vaan halunnu, et Korra olis ollu uuden sukupolven avatar Kyoshi, mut ei, ku se on impulssikontrolliton tyhmänrohkea urpo, jonka toimintaa ohjaa ihan liikaa sen vammaset teinirakkausdraamat. Onks oikeesti mahdotonta kirjottaa nainen keskeiseen rooliin ilman, että sen ympärille rakentuu joku tyhmä kolmiodraama? Vittu saatana. Varsinki ku Mako on vuosituhannen oksettavin kusipää. Onks meijän yleisönä oikeesti tarkoitus hurrata, kun Korra päätyy yhteen jonkun pettäjäpaskiaisen kanssa? Oikeesti?

  Mut silleen, Korra/Asami ja Lin/Korra 5ever, ja koko sarjan olis pitäny olla The Legend of Tenzin.

  Sori, Korra herättää mussa kauheesti aggressioita. Niin paljon lupauksia, ja ne kaikki rikottiin…

 11. kulkutauti Kirjoittaa:

  Pihla: Oles hyvä! :)

  Wolf:
  Hah ne oli mulle vähä liikaa :D

  Tosiaan oon nyt sen ekan kauden kattonu kokonaan ja kätevästi tiivistit mun ajatukset. Oishan tossa hirveesti ollu potentiaalia, mut tollasen tarinan tunkeminen alle 20 jaksoo ei vaan ole hyvä idea, varsinkaan jos siihen vielä lisäks tungetaan ylimääräsiä, typeriä suhdedraamoja..Olis nyt vaikka keskittyny jompaankumpaan. Mielummin siihen ,jopa ihan mielenkiintoiseen, juoneen.

  Mutjoo, mun suurin agressio kohdistuu nimenomaa näihin hahmoihin ja niiden välisiin suhteisiin. Yök.. Ne osas ennenki tehä hienoja naishahmoja, niin mihin se taito katos Korran kohdalla? Ehkä ne sit yritti välttää sitä et siitä tulis jonkun aikasemman hahmon kopio…Mielummin olisin kyllä valinnu sen ku teinikapinavaiheesta kärsivän ämmän.

  Tota kolmiodraama-osuutta en voi sietää yhtään. Ja Makon oon yrittäny sivuuttaa täysin, en tykkää. Mä en odottanu AtLAn jälkeen tällasta, niin moneen kertaan käsiteltyä paskaa…
  Legend of Tenzin kuulostaa jo paljon paremmalta! Jotain sellasta mä ehkä tolta odotin mut noh, ei sitten. Tyydytään sitten teinidraamaan…

  Agressiot on kyllä täysin oikeutettuja tässä aiheessa. Mä suhtauduin alunperin tosi skeptisesti koko sarjaa kohtaan, koska liian usein jatko-osat on huonoja. Korra ansaitsee mun huomion jatkossaki vaan koska hieno animaatio. Mä en uskalla odottaa siltä mitään, varsinkaan ton ekan kauden jälkeen. Jonkun pitäs käydä ravistelemassa niitä tekijöitä, että nyt herätys!

  Oivoi, tuskin maltan odottaa sitä tokan kauden loppuratkasua…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Arkistot

Kulkutauti tykkäilee

Kulkutauti muualla


Ilmainen www-laskuri
20.1.2011 lähtien